Medische duikkeuring

Op 6 en 7 Maart 2021 is er weer de mogelijkheid om medisch gekeurd te worden. Deze keuring vindt plaats in Oostvoorne (bij het Oostvoornse meer) en zal verzorgd worden door Save and Care.

De kosten bedragen € 85,00 en dienen gepast contant  te worden voldaan. Afhankelijk van je type ziektekostenverzekering, kan het dat zijn dat je het kan declareren bij hun.

Inschrijven kan tot 2 Maart, daarna zullen we een voor iedereen zo passend mogelijk rooster maken. We plannen aansluitend en met een maximum van 15 personen per dag.

Na het invullen van het onderstaande formulier, ontvang je een mail met een aantal bijlagen. Print deze uit en vul deze thuis alvast in en neem ze mee naar je afspraak.

Let op dat er ook een deel door de keuringsarts moet worden ingevuld. Lees goed de info in de e-mail hiervoor.

Wanneer keuren?

Keuren doe je vooral voor je zelf!
Echter zijn er een aantal situaties waarin het nodig is. Bij aanvang van een cursus moet je een medische vragenlijst invullen, afhankelijk van de antwoorden kan aanvullend een medische keuring bij een arts verlangd worden. Deze vragenlijst “Medical_PADI” krijg je per mail na aanmelding hieronder.
Heb je nog nooit gedoken of ga je als kind duiken, dan raden wij het sterk aan om je te laten keuren. Het zou zonde zijn je nieuwe hobby al om medische redenen te moeten stoppen voor je begonnen bent.

PADI professionals met een les status, dienen een keuringsbewijs te hebben, die niet ouder is dan 1 jaar. Dit is een onderdeel om aan de eisen voor lesgeven te voldoen.

    Voorkeur voor afspraak moment: