La Rana Fotocursus

Bij voldoende belangstelling organiseren we elk seizoen een gratis fotocursus. De cursus is zo opgezet dat de nadruk ligt op het praktisch fotograferen en deze is voor iedereen met een PADI OpenWater of hoger brevet toegankelijk. De theorie en de praktijklessen vinden plaats in het zwembad tijdens de reguliere zwembaduren

Actief fotograferen en dus weinig saaie theorie onderwerpen. Veel oefenen, want alleen de theorie die echt nodig is om de functies van de camera te beschrijven en te leren gebruiken wordt behandeld. De lessen worden gegeven in het tempo dat bij de cursisten past. Geen standaard instructie maar op maat gegeven lessen.

Er is een eigen cursusboek samengesteld met hierin een duidelijke uitleg over verschillende camera types, de specifieke camera functies, de belichtingsdriehoek, compositie en perspectief. En veel, heel veel, praktische tips!

De cursus wordt elk jaar afgesloten met de La Rana fotoduik. Alle deelnemers worden uitgenodigd om hun mooiste foto’s te maken en mee te dingen naar de hoofdprijs in de fotowedstrijd.

De uitslag van de fotowedstrijd wordt tijdens de ALV (= Algemene Leden Vergadering) bekend gemaakt waar de foto- wisselbeker aan de winnaar wordt toegekend.

Als je belangstelling hebt, geef dat dan aan bij Pierre of Dirk