Verhuur van duikuitrusting

Verhuur van duikuitrusting voor een duik of de zomervakantie.

(exclusief voor leden)

We willen de duikmaterialen te huur aanbieden tegen zo laag mogelijke tarieven, want we willen dat zoveel mogelijk leden kunnen duiken!

Hoe werkt het:

We zullen je helpen bij het uitzoeken, adviseren over gebruik én het onderhoud van de huurmaterialen. Omdat dit tijd vergt willen we dit plannen. Wil je iets huren, dan kan dit op afspraak. Vul tijdig onderaan deze pagina het formulier in om aan te geven welke materialen je wilt huren.

Als je al de gewenste materialen bij elkaar hebt wordt er een verhuur formulier ingevuld waarop staat wat je huurt. In principe lenen we één stuks uit van elk soort duikuitrusting. Daarna teken je voor goede ontvangst en doet de kelder medewerker dit namens La Rana ook voor de uitgifte.

Als huurder moet je er voor zorgen dat alles in goede staat blijft en moet je na het duiken zorgvuldig spoelen en schoonmaken. Let ook goed op je spullen want bij verlies of beschadiging worden er extra kosten in rekening gebracht.

De duikuitrusting huren:

De kosten hiervoor zijn:

OnderdeelHuur per duik *Zomer vakantie piriode
Trimvest **
€ 6,-€ 21,-
Fles - "1 flesvulling in je huurprijs bij start huurperiode" **
(mag ongevuld retour)
€ 9,50€ 25,-
Automatenset **€ 6,-€ 21,-
Kompas **€ 6,-€ 21,-
Duikcomputer **€ 6,-€ 21,-
Lood + Gordel **€ 6,-€ 21,-
Wetsuit *** (alleen tijdens de zomervakantie verhuur)niet€ 21,-
Shorty *** (alleen tijdens de zomervakantie verhuur)niet€ 21,-
Complete uitrusting bestaande uit met ** gemerkte onderdelen.
*** Extra bij te huren
€ 18,50€ 95,-

” *> Maakt men op één dag meerdere duiken, dan rekenen we per extra duik € 10,00 ipv de volledige huur.
Bij het inleveren van de materialen dient men altijd het logboek mee te nemen, zodat we kunnen bepalen hoeveel duiken er gemaakt zijn en wanneer.”

Verlies of diefstal:

Een duikcomputer, ademautomaten, console, duikkleding en een fles kosten veel geld.

Daarom zal bij verlies of diefstal er een vergoeding worden berekend:

Automaten set                                 € 250,00

Jacket (BCD)                                    € 200,00

Computer                                          € 175,00

Fles                                                     € 100,00

Lood                                                   € 7,50 per kg.

Andere niet ingeleverde materialen    €   75,00

Duur van de huur overeenkomst:

We snappen dat het niet handig is om ieder week je uitrusting te halen en brengen, ook voor ons is dat onhandig.

Daarom kan je door huren onder de volgende voorwaarden:

  1. Duik je iedere week dan kan je de materialen door huren zonder deze tussendoor terug te brengen. We willen dan bij het inleveren van de materialen ook je logboek zien, aan de hand daarvan wordt bepaald hoeveel keer er gedoken is en hoeveel je moet betalen. Je krijgt 1 flesvulling in je huurprijs. Wil je tussendoor vullen, dan kan dat voor de reguliere vul prijs.
  2. Duik je om de week dan kan je de materialen door huren zonder deze tussendoor terug te brengen. We willen dan bij het inleveren van de materialen ook je logboek zien, aan de hand daarvan wordt bepaald hoeveel keer er gedoken is en hoeveel je moet betalen. Je krijgt 1 flesvulling in je huurprijs. Wil je tussendoor vullen, dan kan dat voor de reguliere vul prijs.
  3. Duik je meer dan 2 weken niet (of wel je duikt 1x wel en 2x niet) na je laatste duik, dan willen we dat je na je laatste duik je spullen inlevert. Hiermee kunnen we andere leden ook de kans geven om te huren. We willen dan bij het inleveren van de materialen ook je logboek zien, aan de hand daarvan wordt bepaald hoeveel weken er gedoken zijn en hoeveel je moet betalen.

Heb je tussen 2 duiken meer dan 2 weken niet gedoken en daarna weer wel, en je hebt je materiaal tussendoor niet ingeleverd, dan rekenen we voor elk niet gedoken week een extra huur van € 12,50 boven op het geleende huur tarief.

Breng je geleende materialen op tijd terug!!  
“Bij langdurig niet gebruiken van je gehuurde spullen, betaal je anders onnodig huur”

Let op, voorwaarden 1 t/m 3 zijn niet van toepassing bij zomer vakantie huur, dit is een vaste periode tijdens onze zomer sluiting onafhankelijk hoeveel duiken je maakt. —

Inleveren:

Bij het inleveren hoort de uitrusting schoon en gespoeld te zijn. De fles mag gebruikt (niet gevuld) ingeleverd worden.

De kelder medewerker controleert de uitrusting bij inleveren op aanwezigheid van vuil, of deze gespoeld is én op gebreken. Vuile of niet gespoelde uitrusting wordt niet geaccepteerd en wordt pas ingenomen nadat het schoon/gespoeld is.

Materiaal welke defect wordt ingeleverd, zal worden beoordeeld of dit door normale slijtage komt of door toedoen van de huurder. Hierover zal dan nog contact worden opgenomen met de huurder, hieraan kunnen kosten verbonden zijn.

Als alles in orde is geeft de kelder medewerker op het verhuur formulier aan dat alles terug is gebracht. Als er opmerkingen zijn dan worden die ook op het formulier gezet. Zowel jij als de keldermedewerker tekenen het formulier af.

Het ingeleverde materiaal dient altijd door Arthur, Adrie, Johan, Rianne, Richard of Vincent afgetekend te worden. Men mag dus niet het materiaal zelf terugleggen en doorgeven dat men het in de kelder heeft gezet. Dit wordt als niet ingeleverd gezien.

Betaling: Na inlevering zal de penningmeester een factuur sturen voor de gehuurde materialen. De rekening wordt via email toegestuurd. Betalingen dient door overmaking via bankoverschrijving naar de ING rekening van La Rana, NL28 INGB 0007916656.

Contactformulier Materiaal & Techniek